Ik ben een hele lieve dame die het leven heel erg gezellig vind. Het is gebleken uit mijn vorige relaties dat ik me niet moet vasthouden aan een partner, maar dat ik me gewoon vrij moet voelen om te daten met mannen die het gewoon leuk vinden om te daten. Ja het vinden naar een spannende date is nog al een zoektocht. Ik ben 45jaar en ben ook nog aangesloten bij zoveel datingsites. Er zijn aardig wat mannen die met me willen daten, maar steeds wanneer ik denk dat deze de juiste is om mee te daten komt er iets er tussen of vind ik ze te blank of  vind ik ze te frusterend en lijken bijna allemaal in een relatie te zitten. Ik woon in Zoetermeer waar ik met mijn twee dochters een leuk leven mee hebt. Op dit moment ben ik nog vrijgezel, maar ik wilde graag daten. Op een wel bekende dating site kwam ik een leuke heer tegen waarmee ik nou eindelijk wilde daten. We chatten haast elke dag. We maakte een afspraak met elkaar om elkaar eens te zien. Wij maakte een afspraak thuis bij mij. Mijn kinderen waren bij mijn moeder gaan logeren dus wilde ik graag dat hij thuis bij mij kwam, omdat ik moeite had om thuis bij hem te gaan. Ik was ook bang en ik dacht dat er verkeerde dingen zouden gebeuren. Ik dacht dat hij me miscchien zou verkrachten als ik thuis bij hem was geweest zo eerste date. Dit soort gekke gedachten gingen in me om.

Thuis bij Sandra

Hij was op de juiste tijd die we hadden afgesproken. Hij was mooi gekleed en bracht ook nog een roos voor me. Ik vond dat zo romantisch van hem. Toen hij binnen stapte gaf hij me een lekkere zoen. Voelde zo goed aan. Ik dacht gelijk deze wordt echt mijn datingpartner in Zoetermeer. Na een leuk gesprek te hebben vroeg ik hem om mij te vertellen over zijn leven. Hij moest mij vertellen hoeveel exen hij heeft gehad. Hij vertelde me dit. Plotseling kwam er een stilte. Hij zei me daarna dat hij me wat moet vertellen. Voordat hij dat zei vroeg hij me als ik het erg zou vinden. Ik in me zelf je hebt me nog niet verteld dus ik kan je niet vertellen als ik het erg ga vinden. Ik zei vervolgens vertel het eerst dan zet ik het op de weegschaal en dan moet ik het overwegen als ik het erg ga vinden. Hij zij me dat hij geen man is maar een vrouw. Ik vond dit zo erg want ik had op de dating site gelezen dat zijn geslacht mannelijk was. Ik bedankte haar gelijk want ik wilde geen vrouw op me ik was echt opzoek naar een man die daten leuk vond en eentje die mij op de juiste plek kon zetten. Zo zie je weer dat sommige dating site veel nepprofielen hebben. Ze leek echt op een man als zij me niet had verteld dat ze vrouw was wist ik het echt niet dat ze vrouw is, tot dat we misschien omgang zouden krijgen. Ja, hoor ik ben nog steeds opzoek naar een dating partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *