Patricia zoekt een dating partner uit Dommelen

Mijn naam is Patricia en ik woon in Dommelen. Ik ben op zoek naar een leuke heer met wie ik gezellige tijden kan hebben en die ook naar de optie zal kijken voor een relatie. Ik ben studerende bij de opleiding criminologie en ben nu in mijn tweede jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor het oplossen van criminele zaken. Ik wilde eerst advocate worden, maar ik vind die wereld toch een beetje gevaarlijk. Ik heb daarom dus gekozen voor criminilogie. Het heeft wat ik wil en ik kan er eerlijk mee handelen. De studie is nogal zwaar, dus ik werk niet. Ik heb de mogelijkheid om gebruik te maken van een behoorlijke studie financiering en wordt ook ondersteund door mijn ouders. Vandaar ik ook nog woon bij hen, zelfs op mijn 22e jaar. Ik vind dit echter helemaal niet erg. Als mijn date dit erg vind, kan ik er helaas ook niets aan doen.

Een leuke jongen

Men zegt altijd dat uiterlijk niet zoveel uitmaakt, maar ik ben daar tegen. Het eerste wat je opvalt wanneer je iemand ziet is de uiterlijk. Uiterlijk speelt dus degelijk wel een rol. Ik hou ervan als een man wat mollig is. Ik vind het leuker als hij wat vlees heeft waar ik aan kan plakken en knuffelen in plaats van al de harde spieren overal. Ik hou dus van knuffelen. Je hoeft voor mij niet romantisch te zijn. Wat is romantiek eigenlijk? Een date zonder bloemen kan even romantisch zijn als een date met bloemen. Ik vind dat het moment en de manier hoe men kijkt naar dat woord een grote rol speelt in wat romantiek is. Zolang ik samen kan zijn met mijn date en het gezellig is, is dat prima voor mij. Ik zoek iemand bij wie ik mijzelf kan zijn. Iemand die niet alleen mijn partner zal zijn, maar ook mijn vriend. Iemand die alles kan zijn voor mij, zoals ik alles zal zijn voor hem. Eerst moeten we wel natuurlijk beginnen met een date. Ik hoef geen geweldige restaurant met dure wijn. Ik eet graag in de McDonald’s. We hoeven niet naar een romantische film te gaan en elkaars hand te houden. Ik heb graag een actie of comedy film waarbij ik mij vrij kan voelen met je. Ik raak wel snel verlegen en dat merk je dan ook aan mij, want ik wordt helemaal rood. Ik ben open en kan vrij met een ieder praten. Ik geloof erin dat communicatie en vertrouwen de belangrijkste ingredienten zijn in een relatie. Bij deze vraag ik dan graag dat wanneer wij onze date hebben, je dan gewoon eerlijk met mij zal zijn. Verzin niet dat je een geweldige werk of opleiding hebt. Dat maakt mij echt niets uit. Ik wil jou zelf leren kennen, opdat jij mij ook kan leren kennen. Wil je graag met mij op een date, contact mij dan. Mijn naam is Patricia en ik woon in Dommelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *