Op stap met iemand met een veel lager IQ

Ik vind dat ik een hoge IQ heb. Nou eigenlijk, heb ik ook gewoon een hoge IQ, want dat heb ik ook laten testen. Mijn ouders vonden dan ook dat ik een partner zou moeten hebben die om en bij dezelfde IQ heeft als ik. Zij denken dat het anders niet zal klikken. Ik zelf ben er absoluut tegen. Uiteindelijk gaat het niet om de IQ, maar om de persoon zelf. Het gaat erom wat de karakter van de persoon is. Als de karakters klikken zit je helemaal goed. Ik wilde dat bewijzen aan hen en ben een vriendin gaan zoeken op een dating site.

 

gevonden

Gevonden!

Ik kon natuurlijk niet posten op de website dat ik op zoek was naar iemand met een lagere IQ dan ik. Dat ik het alleen al zeg klinkt al zo verkeerd. Meeste van de mensen schreven ook waar zij werkten, of welke opleidingen zij hebben gedaan. Niet om te discrimineren, maar ik koos dus voor iemand die op de opleiding zit voor peuterklas docent. Niet dat zij minder geleerd zijn, maar in vergelijking met mijn studie is dat wat minder. Ik heb haar toegevoegd en na een week te hebben gesproken met elkaar vroeg ik haar op een date. Wij zijn toen op een date gegaan. Ik had gekozen voor een etentje, omdat wij daar een goed gesprek zouden kunnen voeren met elkaar.

 

het-etentje

Het etentje

Ik heb erg genoten van de date. Ik had niet gedacht dat een date zo leuk zou kunnen zijn. We hebben over van alles en nog wat gesproken. Ik dacht eerst dat ik een wat minder intelligente persoon heb gevonden, om mijn punt te bewijzen bij de familie. Steffanie, dat is haar naam, is 1 van de meest intelligente personen ooit. Zij vertelde mij allerlei verhalen hoe zij in de stage omgaat met de kleine kindertjes. De manier waarom zij hen vaardigheden aanleert en hoe zij hen weet te pakken op dingen die zij verkeerd doen zijn wonderbaarlijk. Ik zou dat echt niet kunnen doen. Ik heb alleen verstand hoe te opereren. Na het etentje heb ik haar thuis afgezet en we hebben een afspraak gemaakt voor een volgende date. Ik kon niet wachten tot ik haar weer kon zien.

 

thuis

Thuis

Ik kwam thuis aan en mijn ouders zaten te wachten op mij. Zij vroegen mij hoe mijn date was. Ik had hen niet gezegd dat het een date is met iemand die een wat lager IQ heeft dan de mijne, dus zij dachten dat ik deed wat zij wensten. Iemand daten met een hoog IQ. Ik begon toen te vertellen hoe mijn date was en welke ervaringen ik heb opgedaan. Mijn moeder kon nog met mij mee lachen, maar mijn vader keek nogal streng. Ik legde hem toen uit dat dit 1 van mijn mooiste ervaringen was en dat zij op haar eigen niveau ook slim is. Het kon mij niet eens meer schelen als hij dat goed vond of niet. Ik had iemand gevonden bij wie ik mijzelf prettig voelde.