Op date met Hieke uit Paterswolde

Ik ben een van de snelle mensen die graag zijn verhaal wilt delen hier. Ik heb afgelopen weekend een geweldige date gehad met een dame genaamd Hieke. Wij komen beide uit Paterswolde en onze date was ook daar. Ik heb haar leren kennen via een nicht van mij. Eigenlijk zijn Hieke en mijn nicht beste vriendinnen van elkaar. Ik zag haar wel vaker, maar had nooit echt oog voor haar. Ik wist niet dat zij mij al die tijd leuk vond, totdat mijn nicht mij dat vertelde. Mijn nicht heeft toen een date voor ons tweetjes geregeld.

Daten!

Ik had niet echt iets gepland. We hebben afgesproken ergens in Paterswolde om elkaar te ontmoeten. Ik vond haar nog steeds niet echt iets leuks ofzo, maar ik vond het ook sneu om haar te weigeren voor een date. Toen ze kwam, keek ik even naar haar en ze zag er wel goed uit. Niet geweldig, maar wel goed. Ik had verwacht dat zij wel iets geregeld zou hebben, of tenminste een planning zou hebben, aangezien zij degene was die dolgraag op een date wilde gaan. Het was duidelijk te zien dat zij verlegen was. Ze hakelde wanneer ze sprak en ze durfde mij niet echt aan te kijken. Ik vond dit eigenlijk wel leuk. Het erge ervan was dat ik het leuk vond in de zin van pesten en niet in de zin van dat ik haar leuk vind. Dit was wel gemeen van mij, maar ik hield mij in. Ik wilde eigenlijk dat deze date zo snel mogelijk voorbij ging. Ik stelde toen voor om naar de bioscoop te gaan. We zijn daar geweest en ik heb bewust gekozen voor een saaie film. Voor mij was het saai, maar voor haar was het iets spannends. Na de film zei ze tegen mij dat ze nooit had gedacht dat ik zo romantisch kon zijn. Dit nam natuurlijk de verkeerde wending. Na de film zijn we gegaan voor een ijsje in de McDonald’s. Toen we eenmaal daar zaten kwam er een heer naar ons toe en begon Hieke uit te schelden. Ik nam het natuurlijk voor haar op en de bewakers kwamen ook. Vanaf dat moment heeft zij zich een beetje los gelaten met praten en vertelde mij wie die heer was en een beetje over haar verleden. Ik zal die informatie hier niet plaatsen, maar het heeft er wel voor gezorgd dat zij mijn respect heeft gekregen. Ik wilde eerst dat de date zo snel mogelijk moest eindigen, maar deze uitlating van haar maakte dat ik niet meer wilde dat de date moest stoppen. Het kon voor mij dagen en dagen doorgaan. Ik begon anders te kijken naar haar en zag toen hoe mooi zij eigenlijk is. Ik heb haar toen ook eerlijk verteld hoe ik eerst over haar dacht en hoe ik nu over haar denk. Aanstaande weekend hebben wij weer een date en we praten elke dag via de telefoon en chat met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *