Lisette is vrijgezel en zoekt een date in Bergeijk

Ik ben op zoek naar een date voor mijn beste vriendin Lisette. Zij woont in Bergeijk. Ze is 24 jaar oud en is alleen gelaten op het altaar. Ik wil natuurlijk niet dat het een zielige verhaal moet worden, maar ik vind wel dat het belangrijk is om te weten wat er met haar is gebeurd zodat er daar ook rekening mee kan worden gehouden op de date.

Haar verleden

Lisette is nooit echt iemand geweest die achter jongens aan ging. Haar ouders vonden het echtetr gevaarlijk. Haar vrienden groep heeft altijd bestaan uit meiden en zij zelf heeft nooit een jongen toegelaten in haar leven. Haar ouders die erg gelovig zijn waren bang dat zij misschien tegen de bijbel zou gaan wat betreft relaties. Om dat te voorkomen hebben zij via een vriendin van haar moeder een jongen gebracht voor haar. Deze jongen, Karel, zag er leuk uit en alles, maar Lisette was er natuurlijk eerst tegen. Ik vond het ook maar niets dat zij haar zo dwingden. Karel was wel bereid om een relatie voort te zetten met haar. Alleen maar om haar ouders niet teleur te stellen en ook zodat ze haar een beetje zouden los laten heeft zij ingestemd. Zij zijn vaker op een date gegaan en zodoende is zij inderdaad verliefd geworden. De huwelijksdatum was al vastgezet toen Karel zich een beetje raar begon te gedragen en afstand begon te nemen van haar. Op de dag van het huwelijk zelf was er iets gebeurd wat niemand had verwacht. Toen Lisette eenmaal bij het altaar stond begon Karel te spreken tot een ieder in de zaal. Hij vertelde dat hij deze huwelijk  niet kon doorzetten, omdat hij heeft besloten om voor zichzelf te kiezen. Hij is homo, maar ook omdat zijn ouders erg gelovig zijn en bij de kerk zjn aangesloten, probeerde hij zijn gevoelens altijd weg te zetten. Dit is ook de reden dat hij probeerde een leven te bouwen met Lisette, maar hij kon het niet meer aan. Hij heeft zijn excuses geboden, ook aan Lisette en liep weg. Lisette was natuurlijk gebroken, want zij begon wel te houden van hem. Vanaf die dag hebben haar ouders haar ook los gelaten, want eigenlijk door hun te doen is dit haar overkomen.

Heling nodig

Het is al 8 maanden dat dit is gebeurd en ik vind dat zij nu wel ready is om weer eens op een date te gaan. De beste medicijn voor verloren liefde is een nieuwe liefde. Liefde is natuurlijk stap 2, maar ik zou het zo fijn vinden als Lisette tenminste op een date zou kunnen gaan. Ze is een lieve meid, weet niet wat boos worden is en denkt erg veel aan anderen. Ze is een rustige type en voor mij is zij de beste vriendin ooit! Ik wil het beste voor haar. Wees ook niet iemand die misbruik zal maken van haar verleden. Hou het gewoon gezellig. Ik hoop op reacties van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *